Торта „Три шоколада“

Дата: 14.07.2016
ТИТЛА: Хоби готвач
Торта „Три шоколада“Торта „Три шоколада“
 
Необходими продукти:
500 мл сладкарска сметана
300 мл прясно мляко
100 г бял шоколад
100 г млечен шоколад
100 г натурален шоколад
3 пакетчета желатин
1 пакетче ванилова захар
 

Начин на приготвяне:
1
Сметаната, млякото и ваниловата захар се смесват и сместа се разделя на 3 равни части.
2
Едната част от сместа се загрява на водна баня. Добавя се белият шоколад и се бърка, докато шоколадът се разтопи.
3
След това съдът се дърпа от котлона. Сипва се желатинът, който е предварително разтворен, съгласно указанията върху пакетчето, и се разбърква добре.
4
Готовата смес се изсипва в суха форма за кекс и се прибира в хладилник, за да стегне.


5
Останалите две части се приготвят по същия начин.


6
Готовата торта се украсява по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

26.02.2017
лесна,вкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


280 ДУШИ ОНЛАЙН
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта