Кекс с боровинки и орехи
Лора и Стоян
300 г пълнозърнести крекери 150 г пресни боровинки 2 портокала | за боровинковия сос: 400 г замразени боровинки 150 г захар 100 мл бренди 1/2 лимон 1 с. л. царевично нишесте | за крема: 600 г крем сирене 300 г кисело мляко 150 г пудра захар 250 мл животинска сметана 1 консерва манго (400 г) 2 с. л. лимонов сок 1 ч. л. ванилов екстракт |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2017 Много вкусно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...