Пъпешова панакота с малинов топинг
Лора и Стоян
2 праскови 300 г малини 120 г захар Сладея 1 с. л. сок от лимон |
1 | ![]() | Захарта се сипва в касерола. Наливат се 150 мл вода и лимоновият сок, и се кипва. Приготвя се захарен сироп и се оставя да се охлади. |
2 | ![]() | Костилките на прасковите се махат. Плодовете се белят и се режат на кубчетата. |
3 | ![]() | Прасковите и малините се пасират заедно със сиропа. Сместа се прецежда, сипва се във форма за печене и се прибира във фризер. |
4 | ![]() | След 1 час се разбърква с вилица. |
5 | ![]() | Това се прави още няколко пъти през 30 минути. Когато замръзне напълно, се сервира. |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.07.2016 Не е лоша получи се много добре поне на мене много ми хареса наистина препоръчвам да го направят и останалите
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...