Пача

Дата: 26.12.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 свински крачета
2 бр. свински уши
100 г глава целина
1 глава чесън
1 глава лук
1 морков
2 дафинови листа
3 с. л. червен винен оцет
2 с. л. хрян от буркан
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
ПачаСвинските крака и уши се заливат с 3 л вода. Когато водата кипне, пяната на повърхността се отстранява.
2
Пача 2Прибавят се лукът, целината и морковът, нарязани на големи кубчета, смачканите скилидки чесън и дафиновите листа. Готви се, докато продуктите омекнат много добре.
3
Пача 3Краката и ушите се изваждат от бульона, краката се обезкостяват, месото и кожата се нарязват на парчета. Ушите се режат наситно.
4
Пача 4Бульонът се прецежда.
5
Пача 5Месото и кожата от краката и нарязаните уши се връщат в бульона.
6
Пача 6Готовата супа се подправя със сол и 1 с. л. оцет.
7
Пача 7Останалият оцет се смесва с хряна и се поднася към супата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.12.2016
Много вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта