Пача

Супа от свински крака и уши
Източник: Бон Апети
Дата: 08.12.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 свински крачета
2 бр. свински уши
100 г глава целина
1 глава чесън
1 глава лук
1 морков
2 дафинови листа
3 с. л. червен винен оцет
2 с. л. хрян от буркан
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пача
Свинските крака и уши се заливат с 3 л вода. Когато водата кипне, пяната на повърхността се отстранява.
2
Пача 2
Прибавят се лукът, целината и морковът, нарязани на големи кубчета, смачканите скилидки чесън и дафиновите листа. Готви се, докато продуктите омекнат много добре.
3
Пача 3
Краката и ушите се изваждат от бульона, краката се обезкостяват, месото и кожата се нарязват на парчета. Ушите се режат на ситно.
4
Пача 4
Бульонът се прецежда.
5
Пача 5
Месото и кожата от краката и нарязаните уши се връщат в бульона.
6
Пача 6
Готовата супа се подправя със сол и 1 с. л. оцет.
7
Пача 7
Останалият оцет се смесва с хряна и се поднася към супата.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

13.04.2019
Ето и моята супа,но направих запръжка от масло , брашно, червен пипер и прясно мляко.
1.
Изпрати
лично съобщение

28.12.2016
Много вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: