Василена Маринова

Потребител от 05.09.2013
Василена Маринова
Име: Василена Маринова
ТИТЛА: Чирак
83 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Мейнфрейм инженер :) - не питай
Коментари
1
05.09.2013
Винаги експериментирам :) Може да се сложат стафидки, накиснати в малко уиски (коняк) каквото имам в момента. Може малко сухи смокини - пак като стафидите. Дори вернуж сложих кокосови кубчета стана адски вкусно. :) В зависимост от това колко е силна фурната може и да се пече на 150 градуса, но малко по-дълго. Проверявам с клечка по старомодният начин. :)
2
05.09.2013
под рецепта Тиквеник
Може да отнеме малко повече от 1 час, зависи, колко бързо се справя човек с намазването на корите. Аз понякога слагам повечко захар - обичам да ми е сладичка баницата.
3
05.09.2013
Обожавам ги с течен шоколад, но може да се похапват със всякакви сладка. Нямах кленов сироп, но хората посещавали Щатите ценят този вкус.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



107 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта