„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете са си откровено сладникави.
Маринованите доматчета служат не само за овкусяване на различни ястия, но успешно заместват семките и пуканките пред телевизора — отваряш бурканчето и от време на време хвърляш в устата по някоя „черешка”.
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...