Пуешко с банани и къри
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2015 Страхотна рецепта!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2014 Страхотно се получи с кафяв ориз.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2014 Разкошно ядене! Ароматно, с богат вкус, засищащо, но леко! Единствено мазнината според мен е малко, аз удвоявам и кисна ориза 10-ина минути, преди да го прибавя, и кашуто ми е готово, предпочитам го овкусено, и без това омеква при готвенето. И...ако оставя ориза и секунда повече (от 15 мин.-според рецептата) загаря :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2015 Страхотно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2014 Без кашуто и кардамона също е вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...