Девет от десет обичат шоколад. Десетият лъже!

09.03.2017
1
123061

 

Най-грандиозното издание на Grand Chocolate Festival се проведе в София на 11 и 12 март в Интер Експо Център – близо 70 фирми представиха над 850 продукта, на повече от 80 щанда.

 

 

Любимият шоколадов вкус
може да изненада и с разнообразие от форми и комбинации – с розмарин, ракия, черен пипер, под формата на суши, във френски макарон с босилек, с балсамико, в бира или вино, под формата на бижута, аксесоари и свещи...

Най-сладкото изложение
представи богато шоколадово разнообразие – био, суров, веган, фабричен и ръчен шоколад – в най-различни вариации, под формата на
• торти, къпкейкове, сладоледи, бисквити и всякакви други сладкиши
• на козметика и СПА процедури
• напитки като бира с кафе и какао, вино с горещ шоколад, гурме горещ шоколад, чай с какао.

Посетителите на Grand Chocolate Festival 2017
имаха възможност да научат повече за темперирането на шоколада, за начините на декорация с шоколад и със захарни украси. Биляна Йотовска представи рецепти за здравословни десерти, а шеф Ради Стамболов впечатли аудиторията със зрелищно шоу.

Един от акцентите на събитието
бе изложбената част, която включваше първите по рода си в България картини, рисувани с шоколад. Уникалните творби са на младата и много талантлива художничка Дари Дончева.

Специално за най-малките
бе подготвена уникална шоколадова къщичка и голям детски кът със занимателни игри. В приказната атмосфера на Grand Chocolate Festival в нежни прасковени, бананови и екрю цветове, допълнени от стилни декорации, на разположение на всички посетители бяха обособени специални релакс зони, където гостите на фестивала можеха да се отпуснат и да съберат сили за нови дегустации на изкусителни шоколадови шедьоври.



Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2017
На всички любители на сладкото, които си позволяват на пият вино, препоръчвам сладко вино от вишни, от което пих на Шоколадовия Фестивал е Виноар Вишна ! @виноар.бг

237 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: