Крехко агнешко за Гергьовден

02.05.2019
0
395

Най-хубавият пролетен празник наближава и агнешкото отново ще заеме централно място на трапезата. Защото на този ден празнуват не само Георги и Гергана, а целият български народ. Сигурни сме, че всяка домакиня има поне две-три изпитани рецепти за агнешко. Ако решите да пробвате нещо по-различно, ние от BILLA Кулинариум сме подготвили за вас няколко твърде интересни рецепти, такива, на които никой не може да устои. Насладете се на празника с най-доброто младо агнешко и не се колебайте да опитате някои от по-екзотични ни предложения, като котлети тандури, шишчета със сос „Чимичури“, печено бутче със зеленчуци или пък плешка с булгур. Със сигурност няма да съжалявате.

Освен агнешкото, на пролетната ни трапеза все по често се настаняват и аспержите. Първоначално много от нас гледаха на тях, като на нещо непознато и префърцунено. Сега вече знаем колко деликатен и благороден вкус имат, а фактът, че се готвят лесно и са полезни, ги прави още по-желани и обичани. Много кулинарни тънкости при приготвянето им ще научите от статията, посветена на аспержите.

Придържаме се към цвета на сезона - зеленото - и продължаваме с вкусните предложенията в рубриката Зеленчуци на мода. Насладете се на една супер зелена вечеря с рецепти, в които сме подбрали пълни с витамини и минерали зеленчуци, комбинирани със свежи и вдъхновяващи аромати. Всяко едно от ястията има потенциал да се превърне в звездата на здравословната вечеря.

 

За виното няма сезон. В рубриката Вино и храна - ще си говорим за тероара, или разгадаването на виното по неговия произход. Ще откриете и три фантастични рецепти за мезета към чаша хубаво вино - прословутите френски гужери, панирани сирена и банички със зелена плънка.

Какво още може да намерите в пролетния брой на BILLA Кулинариум? Изпитани рецепти за изкусителни гофрети, подходящи за неделен брънч, например. Най-добрите палачинки, импровизации на тема „Капрезе“, упражнения за перфектна фигура и какво ли още не.

Празнувайте Гергьовден, празнувайте всеки ден от пролетта с нашите рецепти! Верните ни читатели знаят, но все пак да припомним - пролетният брой на BILLA Кулинариум ви очаква - само в BILLA за 0,99 лв. с BILLA Card.

BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

Pinterest


Коментари (0)



милена се регистрира в сайта.
Лилия Цветкова се регистрира в сайта.
Krasimir Gekov се регистрира в сайта.
Петя Банова се регистрира в сайта.
Katia Vasileva се регистрира в сайта.
МАРИЯНА се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта