Лютеница в кутийка за най-вкусната филийка

09.07.2018
0
42888

 

Помните ли вкуса на домашната лютеница, която през късното лято къкреше върху огъня и изпълваше въздуха наоколо с приказно благоухание? Онзи – позабравения – без изкуствени съставки...

 

 

Точно този неподправен вкус
е характерен и за Лютеница Първомай, която предлага качество без компромис – вече и в нова удобна и компактна опаковка – алуминиева кутия.

В унисон с традицията,
продуктът се приготвя без добавени стабилизатори, консерванти, оцветители, емулгатори или каквито и да било други подобрители, обозначавани с кодировка Е. Не съдържа и ГМО.

Всичко, от което е направена Лютеница Първомай,
са пасирани чушки и домати, при това – родно производство. От Тракийската низина зеленчуците достигат до потребителите под формата на апетитна лютеница в лека и лесна за използване кутия, която запазва вкуса на продукта същия, като този в стъкления буркан.

Традиция и качество близо до вас!
Лютеница Първомай е стерилизирана и готова за директна консумация, а кутията, в която се предлага, по никакъв начин не повлиява вкусовите характеристики на любимия на поколения продукт от детството. Запазва се и автентичният му цвят.

Ако планирате пикник или излет сред природата
със семейството или приятелите, или сте посветили следващия уикенд на лова или риболова, не забравяйте да вземете със себе си кутийка Лютеница Първомай. Улеснете и усмихнете детето си, когато го изпращате на екскурзия, като сложите в раницата отново кутийка от любимата му храна. Дори когато става въпрос за обяд в офиса или бързо похапване вкъщи, вярното решение отново е Лютеница Първомай.

Практичната опаковка за еднократна употреба
се предлага в търговската мрежа в разфасовки от 125 г и 70 г. Забравете за тежките пазарски чанти и се доверете на Лютеница Първомай в кутия – модерния, достъпен, правилен и вкусен избор!Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: