Модерното удобство

08.08.2014
3
100916

Благодарение на съвременните технологични решения в наши дни вече съвсем не е задължително, ежедневното приготвяне на вкусни и здравословни домашни ястия да отнема по-голямата част от времето и силите ви. Освен това далеч не се налага да сте професионален готвач или пък магьосник в кухнята... Лесно е – просто сгответе в микровълновата!
Моделът Samsung MUSE 3 съчетава подобрени функции на стандартните микровълнови фурни и първокласен дизайн, има 20 готови режима на готвене и система за тройно разпределение, при която микровълните се излъчват през три отвора във вътрешността на фурната и така топлината се разпределя по-добре и по-прецизно върху максимална повърхност от ястието.
Функцията еко режим предлага по-ниска консумация на енергия в режим на готовност и така освен време, пестите и от сметката за ток.Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2016
Женя, има изследвания, които твърдят, че използването на микровълнова фурна е вредно, но има и безброй други, които оборват това твърдение. Към момента няма еднозначно становище по въпроса и според нас, използването на микровълнова печка е въпрос на личен избор: който смята, че е вредна, да не я ползва. Който я ползва да има предвид, че може и да се окаже вредна. Тъй като не сме учени, а просто читатели на научни изследвания, няма как да имаме категорично аргументирана позиция по въпроса и разчитаме на здравия разум на потребителските организации, които не са забранили използването на микровълновата фурна.
2.
Изпрати
лично съобщение

20.11.2014
Защо не е здравословно да се ползва микровълнова фурна?
1.
Изпрати
лично съобщение

08.11.2014
Като изключим факта, че приготвянето на храна в микровълнова печка не е здравословно - с всичко останало съм съгласна, че вероятно е истина.

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: