Зимнопразнично

10.12.2018
0
1495

 

Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал и киша, слънчева или мрачна, мека или сковаващо мразовита.

 

 

 

 

 

И няма сезон, който да предлага толкова уют,
който искри дори от замъглените прозорци на домовете. А печките, и на тях не им е лесно, защото са особено натоварени от декември до март.

Хубаво е през зимата,
защото и храната е готвена на бавен огън с търпение и любов. И празниците са един след друг, от хубав по-хубав.

А какво ще научите от новия зимнопразничен брой на BILLA Кулинариум?
Както обикновено много интересни неща и както винаги – само за 0,99 лв. с BILLA Card. Например, къде и защо варивата, кръглите ястия, рибата и нарът носят късмет през новата година. Рецептата за Коледния Бъдник вече няма да изглежда трудна и сложна, защото ще я разнищим стъпка по стъпка.

Традициите в българската кухня
пък ще представим посредством сушените плодове и зеленчуци. Ще готвим със сливи, кайсии, стафиди и чушки – все любими продукти от лятото, които ни подаряват много вкус и през студените дни.

Празниците ще почетем с изкусително вкусни рецепти
– за Никулден ви предлагаме да поднесете рибни кюфтета с меден дресинг, на Бъдни вечер домашни крекери с разядка от леща, а на Коледа може да блеснете с шпикован свински врат и чийзкейк с ябълки и карамелен сос.

И тъй като никой празник не е истинки без хубави напитки
ще ви разкажем за вината с аромат на подправки и какво е подходящо да поднесете към тях.

И за да бъде менюто не само вкусно и истински специално, но и изгодно – с талоните в празничния брой на списание BILLA Кулинариум спестявате над 30 лева. В случай, че решите да попътувате, имате чудесен повод да се влюбите в Унгария и то от пръв поглед.

А за всички фенове на качествената храна
има наистина добра новина – кулинарно списание № 1 в България* вече е налично и в мобилен вариант – приложението BILLA Кулинариум може да изтеглите напълно безплатно от App Store и Google Play. В него ще откриете над 250 видео-рецепти, които са абсолютното доказателство, че готвенето е лесно и забавно. Приложението е изключително практично и дава възможност за лесно и удобно търсене на рецепти по категории, ключови думи, продукт или време за приготвяне, като всяка седмица предлага нови кулинарни идеи за семейното меню.

Приложението BILLA Кулинариум е препоръчано лично от шеф Виктор Ангелов,
а в най-новия брой на списанието той споделя и негова уникална рецепта за пъдпъдък със смокини върху киноа със спанак и тиква.

*BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г., по данни на BluePoint от януари 2018 г.

 

 

Pinterest


Коментари (0)



162 ДУШИ ОНЛАЙН
Maya Mileva се регистрира в сайта.
Bisera Krumova се регистрира в сайта.
Ana Kocheva се регистрира в сайта.
Анета Узунова се регистрира в сайта.
Dimitar Ganchev се регистрира в сайта.
Desislava Georgieva коментира рецептата Сконс с шоколад и круши
Diana Krstic се регистрира в сайта.
Лора Начева се регистрира в сайта.
домат се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта