Зимнопразнично

10.12.2018
0
21889

 

Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал и киша, слънчева или мрачна, мека или сковаващо мразовита.

 

 

 

 

 

И няма сезон, който да предлага толкова уют,
който искри дори от замъглените прозорци на домовете. А печките, и на тях не им е лесно, защото са особено натоварени от декември до март.

Хубаво е през зимата,
защото и храната е готвена на бавен огън с търпение и любов. И празниците са един след друг, от хубав по-хубав.

А какво ще научите от новия зимнопразничен брой на BILLA Кулинариум?
Както обикновено много интересни неща и както винаги – само за 0,99 лв. с BILLA Card. Например, къде и защо варивата, кръглите ястия, рибата и нарът носят късмет през новата година. Рецептата за Коледния Бъдник вече няма да изглежда трудна и сложна, защото ще я разнищим стъпка по стъпка.

Традициите в българската кухня
пък ще представим посредством сушените плодове и зеленчуци. Ще готвим със сливи, кайсии, стафиди и чушки – все любими продукти от лятото, които ни подаряват много вкус и през студените дни.

Празниците ще почетем с изкусително вкусни рецепти
– за Никулден ви предлагаме да поднесете рибни кюфтета с меден дресинг, на Бъдни вечер домашни крекери с разядка от леща, а на Коледа може да блеснете с шпикован свински врат и чийзкейк с ябълки и карамелен сос.

И тъй като никой празник не е истинки без хубави напитки
ще ви разкажем за вината с аромат на подправки и какво е подходящо да поднесете към тях.

И за да бъде менюто не само вкусно и истински специално, но и изгодно – с талоните в празничния брой на списание BILLA Кулинариум спестявате над 30 лева. В случай, че решите да попътувате, имате чудесен повод да се влюбите в Унгария и то от пръв поглед.

А за всички фенове на качествената храна
има наистина добра новина – кулинарно списание № 1 в България* вече е налично и в мобилен вариант – приложението BILLA Кулинариум може да изтеглите напълно безплатно от App Store и Google Play. В него ще откриете над 250 видео-рецепти, които са абсолютното доказателство, че готвенето е лесно и забавно. Приложението е изключително практично и дава възможност за лесно и удобно търсене на рецепти по категории, ключови думи, продукт или време за приготвяне, като всяка седмица предлага нови кулинарни идеи за семейното меню.

Приложението BILLA Кулинариум е препоръчано лично от шеф Виктор Ангелов,
а в най-новия брой на списанието той споделя и негова уникална рецепта за пъдпъдък със смокини върху киноа със спанак и тиква.

*BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г., по данни на BluePoint от януари 2018 г.

 

 

Pinterest


Коментари (0)



Stella Kumanova коментира рецептата Тирамису
Stella Kumanova се регистрира в сайта.
Cvetelina Ivanova се регистрира в сайта.
Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта