Кекс с ванилова глазура
Лора и Стоян
29. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2024 Здравейте, времето за печене зависи от фурната- различните модели при еднакви градуси пекат различно:) Ще очакваме да споделите отзиви и за други наши рецепти:)
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2024 Можеше да пека още малко
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2022 Хубави са, но станаха мазни и не бухват, не са кой знае какво.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2019 Направих ги със сирене и кашкавал. Уникални, не остана нищо! :)
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2018 Много вкусни!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...