Брауни „Албинос“
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.12.2016 Много вкусна
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 страхотна
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Правих тиквеник за Бъдни вечер защото е постен. Един съвет от мен не слагайте захарта в тиквата, въпреки, че има галета, за да поеме влагата. По-добре е да се прави плънката без захарта и галетата и към нея да се добавят по желание стафиди. Взимат се по 2 кори и между тях с лъжичка се ръси захар. Върху втората кора се ръси също захар и в единия край се слага плънка. А ако и тиквата е достатъчно сладка - поръсването с пудра захар натежава доста на сладостта.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...