Панакота с горски плодове
Лора и Стоян
![]() |
за крема: 250 г масло 200 г пудра захар 1 ванилия 350 г кондензирано мляко 200 г кокосови стърготини 100 г бял шоколад | за блата: 200 г бишкоти 200 мл прясно мляко |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2015 Това е една изключително лесна и бърза рецепта с невероятен резултат! Опитайте и няма да съжалявате.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...