Брауни „Албинос“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.12.2016 Много вкусна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 страхотна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Правих тиквеник за Бъдни вечер защото е постен. Един съвет от мен не слагайте захарта в тиквата, въпреки, че има галета, за да поеме влагата. По-добре е да се прави плънката без захарта и галетата и към нея да се добавят по желание стафиди. Взимат се по 2 кори и между тях с лъжичка се ръси захар. Върху втората кора се ръси също захар и в единия край се слага плънка. А ако и тиквата е достатъчно сладка - поръсването с пудра захар натежава доста на сладостта.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...