Бързи брускети

Източник: Галя Григорова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 18.02.2014
Бързи брускети
 
Необходими продукти:
1 франзела
1 бурканче домашна едро смляна лютеница Олинеза
1 ч. л. риган
1 ч. л. босилек
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Бързи брускети
Нарежете франзелата по диагонал на малки филийки. Към лютеницата прибавете подправките и разбъркайте. Подредете филийките в тава и намажете със зехтин. Запечете за кратко на 100-150 градуса, докато коричката се втвърди. Изваждате ги от фурната и ги намазвате със сместа. И отново връщате във фурната за кратко да се запекат. Бон Апети!

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Кирил Дамянов се регистрира в сайта.
dangelic коментира рецептата Содени питки с маслини
dangelic коментира рецептата Кюфтета по чирпански
dangelic коментира рецептата Баница с овесени трици
dangelic коментира рецептата Мъфини с малини
Chess2 се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: