Доматена супа с кедрови ядки
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Много вкусен и ароматен гулаш. Моя стана малко по-воден.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2014 стана много вкусно :))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Този Гъбен гулаш стана превъзходен.За доказателство моят мъж каза : \" До сега такъв гулаш не съм!\" :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2014 Прекрасна рецепта, но имам питане:
1. От къде да взема гъби портабела?
2. Какво е бохемското :-:)
3. Ако дафиновия лист не е \"Котани\"?
Уф, много съм тъп... Рекламата издържа
много неща.
4. Има ли хвойна \"Котани\" и къде се намира?
Скъпи приятели,моля ви , не прекалявайте
реклами и не правете всичко комерсиално.
Има хора, като мен , които ви възприемат
като едни слънчеви млади хора, които споделят
с нас, аматьорите своя опит и познания, не
за пари. Опитайте се да не ни разваляте илюзията,
колкото е ви е възможно, за да не ни загубите като
публика, която ви гледа е се налага да се местите
в различни ТВ за нисък рейтинг. ИЗВИНЕНИЯ !
/знам, че е илюзия, но ви обичам, а без мечти и
илюзии, как се живее?/
Моля ви !
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Звучи съблазнително! Ще го пробвам в дните на пост. Благодаря ви!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...