Брускети с диня и сирене

Пъстра и свежа лятна комбинация
Източник: Бон Апети
Дата: 18.06.2019

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 багета
300 г диня
175 г крем сирене
150 г краве сирене
150 мл животинска сметана
30 мл зехтин (студено пресован)
15 мл пастис (мастика, узо)
2 стръка мента
краве масло за намазване

Бон Апети препоръчва:
BILLA България успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, в рамките на който веригата осъществява ползотворно партньорство с над 30 внимателно селектирани родни производители. Благодарение на тази кампания клиентите на BILLA могат да избират между богато разнообразие от вкусни и качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. Всички плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“ са с гарантирано качество и вкус. Това е така не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA. Те контролират качеството на продукцията от подбора на семена през засаждането и отглеждането, до транспорта и излагането на плодовете и зеленчуците в магазините.
Виж повече
 


Начин на приготвяне:
1
Брускети с диня и сирене
Хлябът се нарязва на филийки.
2
Брускети с диня и сирене 2
Намазват се с масло и се запичат на грил тиган или във фурна.
3
Брускети с диня и сирене 3
Саламуреното сирене се настъргва на едро ренде и се разбърква с крем сиренето и пастиса. Към тях внимателно се прибавя и предварително разбита до пухкавост сметана.
4
Брускети с диня и сирене 4
Динята се почиства от кората и семките, нарязва се на малки кубчета и се разбърква с накълцаната мента.
5
Брускети с диня и сирене 5
Мусът от сирена се намазва върху препечения хляб, отгоре се слага по малко от динята, капва се зехтин и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Стела коментира рецептата Любовна торта
Стела се регистрира в сайта.
Мая Цветанова се регистрира в сайта.
drery се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: