Добруджанки

Източник: Ирина
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 10.09.2016
Добруджанки
 
Необходими продукти:
700 г брашно
250 г сирене
1 кофичка кисело мляко
1 ч. л. сода за хляб
краве масло


Начин на приготвяне:
1
Брашното се пресява.
2
Добавят се млякото, содата и натрошеното сирене.
3
Омесва се тесто и от него се правят топки, които се слагат в намазнена тава, като във всяка се поставя по малко парченце масло.
4
Пекат се, до готовност, в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.12.2016
Най-лесната и бърза закуска за внезапни гости. Винаги ме спасяват и изненадвам гостите.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: