Дроб от треска върху препечена филийка

Дата: 07.08.2018
Източник: Bettyna Venkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дроб от треска върху препечена филийка
 
Необходими продукти:
4 малки филийки хляб
1 консерва дроб от треска (190г)
сол на вкус
краве масло за мазане
 

Начин на приготвяне:
1
Филийките се запичат във фурна или на тиган, докато се зачервят. Намазват се с масло и върху всяка се слага по 1/4 от дроба. Пожелание може да овкусите със сол.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Салата с моркови и авокадо
Дима Патранескова се регистрира в сайта.
Пенка Петрова се регистрира в сайта.
Krisi Erusalimova се регистрира в сайта.
Денислав коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Hristo Draganov се регистрира в сайта.
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта