Кифлички с пълнеж от сладко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 много хубава рецепта..аз пропуснах бекона, но топла и студена тази фокача е превъзходна. Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2014 Стана много хрупкава фокача.Аз добавих към бекона и домашен суджук нарязан на дребно и стана още по-ароматна.
Страхона рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Приготвих я, резултата е страхотен :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...