Кейк с ябълки, орехи и канела

Дата: 10.01.2018
Източник: Грета
ТИТЛА: Чирак
Кейк с ябълки, орехи и канелаКейк с ябълки, орехи и канелаКейк с ябълки, орехи и канелаКейк с ябълки, орехи и канелаКейк с ябълки, орехи и канела
 
Необходими продукти:
2 яйца
1 1/2 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. олио
3 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
200 г кисело мляко
1 ч. л. сода бикарбонат
2 ч. ч. настъргани ябълки
канела
ванилия
пудра захар
орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта.
2
Налива се олиото и всичко се разбива с миксер.
3
Прибавя се киселото мляко, разбъркано със содата.
4
Брашното се пресява с бакпулвера и ванилията.
5
Добавят се ябълките и след това постепенно се сипва брашното. Най-накрая се слагат орехите.
6
Сместа се прехвърля в намаслява и набрашнена форма за кекс и кейкът се пече 40 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Berkay Ibryamov се регистрира в сайта.
Steliana Stefanova коментира рецептата Гратен от праз
Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта