Панирани калмари
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Дарко, може да се съхранява толкова дълго, колкото е срокът за съхранение на кокосовите стърготини, които си използвал за приготвянето му.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2017 Колко време може да се съхранява.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Кокосовото масло се добива чрез изцеждане на млякото от стърготините ,което след това се вари и пак се прецежда или се оставя да престои в хладилник ,за да се отдели мазнината по естествен начин.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2014 Доста търпение трябва да има човек хихих :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 Направих го в по-малко количество и в блендера на пасатора. Може би с робот ще стане по-бързичко, но и така се получи. Прилича на кокосова мана, която бях купувала по Интернет. Ще го използвам за домашни бонбони Рафаело, които ще приготвя за имения ден на дъщеря ми.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...