Панирани калмари
Нашите кулинари






| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Дарко, може да се съхранява толкова дълго, колкото е срокът за съхранение на кокосовите стърготини, които си използвал за приготвянето му.
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2017 Колко време може да се съхранява.
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Кокосовото масло се добива чрез изцеждане на млякото от стърготините ,което след това се вари и пак се прецежда или се оставя да престои в хладилник ,за да се отдели мазнината по естествен начин.
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2014 Доста търпение трябва да има човек хихих :)
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 Направих го в по-малко количество и в блендера на пасатора. Може би с робот ще стане по-бързичко, но и така се получи. Прилича на кокосова мана, която бях купувала по Интернет. Ще го използвам за домашни бонбони Рафаело, които ще приготвя за имения ден на дъщеря ми.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...