Шоколадови гевречета
Лора и Стоян
300 г шоколадов кувертюр 200 г бисквити 200 г орехи 100 г сушени череши (от сочните) 50 г коктейлни череши 1 консерва кондензирано мляко (400 г) 1 ванилия краве масло за намазване | за украсата: 50 г печени орехи (цели ядки) 50 г коктейлни череши 50 г бял шоколад 5–6 стръка прясна мента 1 белтък захар за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2016 Вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2016 Ето и моя венец. Направих с шоколадово крем сирене Филаделфия и 100гр шоколадов кувертюр и се получи супер вкусно,като чийзкейк. Опитайте,може да ви хареса.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2016 Много добра идея! А дали ще стане добре,ако сложа шоколадово крем сирене,ще стане като чийз-бисквитен венец? Дали ще стегне добре с него?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...