Студена супа от див чесън
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2022 Страхотна вкусотия! Аз вместо да направя запръжка, сварих зеленчуците в 3-4 литра вода. След като омекнаха достатъчно ги прецедих и ги прехвърлих в дълбок съд. Залях ги с 7-8 черпака от водатя, в който са вряли и ги пасирах. Добавих 1 чаена чаша прясно мляко, сол и пипер на вкус, както и половин връзка накълцан копър, след което разбърках хубаво. Облизваме си пръстите! :)
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2021 Аламинут!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2020 Много вкусна
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2018 Много вкусна супичка . Не сложих картофи , увеличих морковите и намалих водата , а сметаната беше квасена .
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2017 Намалих малко водата и стана супер, но със сигурност количеството е за 6-8 порций! Също използвах сладък картоф вместо обикновен и се получи добре.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...