Картофена фокача
Нашите кулинари
        
        







| 
 | |||

| 1. | Изпрати лично съобщение |  11.10.2020 Много вкусни хлебчета. Наистина е нещо по -различно, стават за предястие или за закуска. Направих ги с няколко вида брашна - типово, овесено и ръжено (каквито имах), разпадаха се леко и се разточваше трудно, но това е най-вероятно заради текстурата на видовете брашно. Вкусът беше интересен. Следващият път бих пробвала варианта с пълнозърнестото брашно. Ароматът и вкусът на лука и бадемите е много интересен и вкусен. Мерси за идеята. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...