Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги

Вариант Б
Източник: Бон Апети
Дата: 25.03.2010
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги
 
Необходими продукти:
50 г черни маслини без костилки
20 мл зехтин
2 стръка магданоз
1 скилидка чесън


Начин на приготвяне:
1
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги
Маслините се сипват в подходящ съд за пасиране с малко от маринатата им.
2
Маслинова паста с черни маслини за хапки, сосове и дресинги  2
Магданозът се накъсва, като се ползват само листата, а дръжките може да се запазят за супа. Добавят се чесънът и зехтинът и всичко се пасира.
 
 
Пастите се комбинират добре със зеленчукови предястия, салати, рибни ястия и дресинги.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: