Ванилови мъфини с плодова глазура
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2017 Много лесно и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2016 Не знам защо докато редакторите обработват рецептите много често ги променят... захарта е 3/4 ч.ч , но разбира се може да сложите и по-малко , ако не обичате много сладко :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2016 Станаха многонвкусни! А захарта предполагам,че е 1/2 ч. ч., а не 1/7. Поне аз толкова сложих.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...