Червен ориз със спанак и диви гъби
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2024 Страхотна рецепта! С лек ориенталски привкус заради ядките. Маслото също придава ядков вкус. Ароматите също допринасят. По принцип в мароканските, но и не малко ориентарски рецепти от близкия изток има я стафиди, я други плодове като добавка. Тук ги няма, което пък прави рецептата точно по мой вкус. Благодаря за предложението.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...