Пилешко иглу
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2019 Оризът стана перфектен!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2018 И аз правих суши за първи път и съм доволна от резултата. Благодаря за подробно описаните стъпки, особено за приготвянето на ориза!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2017 много добра рецепта
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2016 Страхотни насоки за работа с ориза и като цяло за хосомаки и футомаки рулцата. Перфектна за припомняне на основните стъпки за хората, които не приготвят често суши като мен. Благодаря! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2016 Сварих ориза както беше посочено тук, а не от опаковката. Също така, го оставих около 10-15 минути повече, да изстине. На 500 гр. ориз сложих двойно оцет, който сам си направих. Честно казано се получи супер, адски е вкусен. А за сушито да не говорим, беше направо божествено. Това в ресторанта пасти да яде.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...