Овнешка курбан-чорба

Източник: Бон Апети
Дата: 14.10.2002
Овнешка курбан-чорба
 
Необходими продукти:
1 кг овнешко обезкостено месо
3 глави лук
1 резен целина
50 мл ябълкова ракия
1 червена чушка
3-4 стръка джоджен


Начин на приготвяне:
1
Овнешка курбан-чорба
Месото и лукът се нарязват на едри парчета и се варят в тенджера с 3 литра вода.
2
Овнешка курбан-чорба 2
Прибавят се целината, ракията и солта. Когато месото омекне, се изсипва нарязана на парчета червена чушка, вари се 15-20 минути.
3
Овнешка курбан-чорба 3
Накрая се подправя с листа джоджен. Готовата чорба се оттегля от котлона и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: