Панирани топени сиренца

Перфектни, както за мезе, така и за основно
Източник: гергана
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 27.05.2014
Панирани топени сиренца
 
Необходими продукти:
10 бр. топено сирене (360 г)
100 г сирене
2 люти чушки
4 скилидки чесън
олио за пържене

за панировката:
2 яйца
200 г галета
брашно



Начин на приготвяне:
1
Панирани топени сиренца
В купа смесвате двата вида сирене, наситнените чушки и чесън, и разбърквате добре. Оставяте закратко в камерата, за да стегне сместа.
2
Панирани топени сиренца 2
В купичка смесвате яйцата и брашното, за да се получи гладка смес, а в друга купичка слагате галетата. От сместа със сирене оформяте топчета, които първо слагате в сместа от яйца и брашно и след това - в галетата.
3
Панирани топени сиренца 3
Топчетата се запържват много закратко в загрято олио, за да придобият хрупкава коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

21.09.2015
Много вкусноо :))
3.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2015
да, не случайно съм написала, че е добре да престоят на студено преди да се изпържат :)
2.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2015
като се сложат за 40 мин във фризера се пържат по лесно
1.
Изпрати
лично съобщение

18.06.2014
Вкусно и лесно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


145 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: