Паста „Маргарита"

Дата: 14.05.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Паста „Маргарита\
 
Необходими продукти:
300 г паста фусили
100 г козе сирене
4 домата
2 стръка пресен лук
4 с. л. зехтин
свеж босилек
сол и лимонов сок на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паста „Маргарита\Сваряваме пастата „ал денте” и я оставяме да се охлади и отцеди.
2
Паста „Маргарита\Нарязваме наситно двата стръка пресен лук, а после доматите - на кубчета и ги добавяме при охладената паста.
3
Паста „Маргарита\Натрошете и добавете и козето сирене. Овкусяваме със свеж босилек, зехтина, сол и лимонов сок на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.04.2015
Изключителна идея, ще я пробвам задължително когато излезе Българското домати.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
Десислава публикува рецептата Шкембе чорба
Юлия Минчева се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Памук погача
Диляна Петкова коментира рецептата Баски ванилов пай
Бон Апети коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Илина се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Ашуре
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта