Пъстърва с орехи

Източник: Бон Апети
Дата: 27.09.2001
Пъстърва с орехи
 
Необходими продукти:
4 пъстърви
2 глави лук
250 г пресни гъби
1 шепа орехи
1 в. ч. бяло вино
50 г краве масло
3 с. л. нарязан надребно копър


Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с орехи
Гъбите се нарязват на лентички. Лукът се нарязва на кръгчета и се запържва за минута в маслото.
2
Пъстърва с орехи 2
Налива се виното и лукът се задушава, докато течността се изпари. Прибавят се гъбите, огънят се увеличава и се пържат 3 минути. Поставят се ореховите ядки, копър и сол. Разбърква се.
3
Пъстърва с орехи 3
Рибите се пълнят с приготвената плънка, поставят се в намаслени алуминиеви листи, увиват се и се запечатват.
4
Пъстърва с орехи 4
Изпичат се на скара по 10 минути от всяка страна.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: