Пиле „Тандури“
Лора и Стоян
44. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2022 Готвя я за трети път и всеки път си казвах колко е вкусно!
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2021 Много вкусна рецепта, чудесно ми се получи. Благодаря!
Искам да добавя нещо интересно, което научих на скоро (сигурно го знаете, но за мен беше ново)..
Когато се обработват печурки, никога не се мият, тъй като много бързо поемат водата и при приготвяне си губят вкусовите качества.. Стават воднисти. Само се белят :)
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2021 Приготвям тази рецепта вече втори път. Страхотно се получава.
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2021 Лесна рецепта за вкусно ястие.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Стана чудесно :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...