Цитрусов чийзкейк
Лора и Стоян
35. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.07.2020 Просто прекрасно !!! Правя го за хиляден път по тази рецепта и у дома облизват тавата .
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.07.2020 Ако се спази рецептата се получава перфектно. Вече 5 пъти правя тортата и всеки път се получава без грешка. Последно добавих ягоди и бишкоти от страни за да е по-красива тортата.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.06.2020 Кремът не се сгъстява, ако белтъците се разбият прекалено много. Достатъчно е да се разбият само на меки връхчета.
Но дори и да се прецака кремът, открих начин за корекция - желатин. Едно пакетче трябва да е достатъчно за сгъстяване. Разбърква се добре с крема, докато стане по-гъст, сглобява се тирамисуто и се оставя в хладилника, както е по инструкциите.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2020 При мен НЕ се получи. Кремът не се сгъсти дори и след целодневен престой в хладилника!
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.05.2020 Получи се перфетно. Сложих Бейлис вместо ром и стана страхотно. Цяла вечер тортата беше в хладилника и се стегна. След като я извадих от формата добавих бишкоти и от външна страна. Два пъти правя тортата и ми се получава.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...