Цитрусов чийзкейк
Лора и Стоян
37. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2024 Здравейте,и аз съм от тези дето им стана рядък крема,не знам къде сбърках може би при смесването на двата компонента на крема.Имам въпрос,ако я сложа във фризер ще мине ли за сладоледена торта или ще я разваля тотално?
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2023 Стана супер, но използвах повече бишкоти - около 350 грама, за които отидоха 700 мл еспресо и 80 мл ром.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2020 Просто прекрасно !!! Правя го за хиляден път по тази рецепта и у дома облизват тавата .
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2020 Ако се спази рецептата се получава перфектно. Вече 5 пъти правя тортата и всеки път се получава без грешка. Последно добавих ягоди и бишкоти от страни за да е по-красива тортата.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2020 Кремът не се сгъстява, ако белтъците се разбият прекалено много. Достатъчно е да се разбият само на меки връхчета.
Но дори и да се прецака кремът, открих начин за корекция - желатин. Едно пакетче трябва да е достатъчно за сгъстяване. Разбърква се добре с крема, докато стане по-гъст, сглобява се тирамисуто и се оставя в хладилника, както е по инструкциите.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...