Сьомга с крем сирене Филаделфия и див лук
Нашите кулинари
        
        







| 
 | |||

| 1. | Изпрати лично съобщение |  11.12.2015 Любима рецепта! :)
Аз начуквам предварително гърдите леко, за да станат по-големи и да поберат повече крем сирене :) Посолявам, попиперчвам и после мажа крем сиренето. Слагам и лук за гарнитура (не сме фенове на броколито). | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...