Боб на бавен огън

Дата: 31.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г сварен боб
100 г бекон
1 глава лук
1 люта зелена чушка
2 зелени чушки
2 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
400 г пасирани домати (от консерва)
100 г кафява захар „Мусковадо“
2 с. л. мед
2 с. л. дижонска горчица
3 с. л. ябълков оцет
1 с. л. червен пипер
1 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Боб на бавен огънБеконът и зелените чушки се нарязват на кубчета.
2
Боб на бавен огън 2Лукът, чесънът и лютата чушка се наситняват.
3
Боб на бавен огън 3Лукът и беконът се запържват в зехтина.
4
Боб на бавен огън 4Добавят се лютата чушка, зелените чушки и чесънът, и също се запържват.
5
Боб на бавен огън 5Сипват се бобът, горчицата, доматите, захарта, медът, риганът, червеният пипер, черен пипер на вкус и оцетът, и се посолява.
6
Боб на бавен огън 6Ястието се готви около 4 часа на слаб огън или се запича за 4 часа в загрята на 150 градуса фурна.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2015
да
1.
Изпрати
лично съобщение

04.08.2015
Става чудесен в глинен съд, във фурната, за цяла нощ.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


337 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта