Руло от кайма на барбекю

Дата: 31.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг смляно месо от свинска плешка
400 г бекон (на ленти)
200 г кашкавал
2 стръка розмарин
3 стръка мащерка
3 скилидки чесън
1 ч. л. риган
1 с. л. червен пипер
2 стръка пресен лук
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Руло от кайма на барбекюЛукът, чесънът, розмаринът и мащерката се наситняват и се смесват с каймата.
2
Руло от кайма на барбекю 2Прибавят се риганът, червеният пипер, сол и черен пипер на вкус, и се разбърква добре.
3
Руло от кайма на барбекю 3Половината от лентите бекон се преплитат, така че да се оформи „килим“.
4
Руло от кайма на барбекю 4Отгоре се разстила половината кайма. Върху нея се слага половината кашкавал, нарязан на малки кубчета и се завива руло.


5
Руло от кайма на барбекю 5По същия начин се оформя и второто руло.
6
Руло от кайма на барбекю 6Рулата се пекат на слаб огън върху решетката на барбекю, до готовност – около 40 минути.





7
Руло от кайма на барбекю 7





Съвет:
Времето за печене зависи от големината на рулата.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2016
Аз го изпекох във фурната
3.
Изпрати
лично съобщение

09.08.2015
Вкусно е
2.
Изпрати
лично съобщение

08.08.2015
И аз го направих със суров бекон, но той трябва да се о-вкуси.
1.
Изпрати
лично съобщение

31.07.2015
Благодаря Ви за идеята!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта