Сьомга с крем сирене Филаделфия и див лук
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Любима рецепта! :)
Аз начуквам предварително гърдите леко, за да станат по-големи и да поберат повече крем сирене :) Посолявам, попиперчвам и после мажа крем сиренето. Слагам и лук за гарнитура (не сме фенове на броколито).
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...