Пиле с крем сирене Филаделфия и бекон

Дата: 08.07.2015
Източник: Stefka Stoyanova
ТИТЛА: Хоби готвач
Пиле с крем сирене Филаделфия и бекон
 
Необходими продукти:
4 бр. пилешки гърди
120 г крем сирене Philadelphia с билки
4 тънки резена бекон
500 г пресни картофи
300 г броколи (сварени)
 
Бон Апети препоръчва:
Philadelphia с билки – запазвайки богатия вкус на крем сиренето, билките прибавят аромат и свежест, прекрасна комбинация за всякакви рецепти с пикантен нюанс
 

Начин на приготвяне:
1
Загрейте фурната на 200 градуса.
2
Направете разрез във всяко парче пилешко филе, за да оформите джоб и разтворете навън, докато се получи пеперуда.
3
Намажете всяко парче в средата с крем сирене Philadelphia с билки и затворете като притиснете двете части заедно.
4
Увийте така приготвените пилешки гърди с по един резен бекон и ги сложете в тава. Печете за около 20-30 минути, в зависимост от големината на пилешките гърди.
5
Сервирайте с печени пресни картофи, варени броколи и по желание - със зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.12.2015
Любима рецепта! :) Аз начуквам предварително гърдите леко, за да станат по-големи и да поберат повече крем сирене :) Посолявам, попиперчвам и после мажа крем сиренето. Слагам и лук за гарнитура (не сме фенове на броколито).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта