Пилешко руло

Източник: Михаела
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 11.10.2015
Пилешко руло
 
Необходими продукти:
6-8 резена бекон
300 г пилешко бонфиле
сол и черен пипер на вкус
няколко стръка зелен лук
1/2 връзка магданоз
топено сирене



Начин на приготвяне:
1
Резените бекон се нареждат върху алуминево фолио, така че да се застъпват.
2
Върху тях се нареждат нарязаните на жулиен пилешки филета и се поръсват с наситнените лук и магданоз. Овкусяват се със сол и черен пипер.
3
Нареждат се кръгчета топено сирене и с помощта на фолиото се завива руло, което се слага в тавичка, заедно с фолиото и се пече 20 минути в умерено загрята фурна.

4
След това фолиото се развива, рулото се намазва със соса, който се е отделил при печенето и се допича до златисто.



Съвет:
Към плънката може да добавите маслини, бейби моркови или други продукти по ваш вкус и избор.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

01.12.2015
Браво,дано ви е било вкусно! :)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.11.2015
Ето го и моето руло :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: