Лимоново-кокосова торта от палачинки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2020 Много са вкусни. Следващият път ще сложа по-малко захар и отново ще добавя лъжица кокосово масло към бисквитките и фурмите.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2014 Получи се доста вкусен, но за съжаление основата се получи ронлива. Фурмите никак не ми слепиха бисквитите.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2014 Много вкусно и бързо. Бисквитките не стегнаха добре, защото фурмите ми не бяха \"сочни\". Бихте ли пояснили как да отлича кои фурми са подходящи за този сладкиш? Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2014 Трудоемко и дълго като изпълнение заради беленето на бадемите, но резултатът си заслужава. Мнооого вкусен и приятен десерт. Лично при мен бисквитите не залепнаха добре с фурмите. Смятам при следващото приготвяне да увелича количеството им или да избера друг сорт фурми.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2014 obi4am go
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...