Пуешко филе с манатарки в канапе от салата

Източник: Agy
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 10.11.2014
Пуешко филе с манатарки в канапе от салата
 
Необходими продукти:
за месото:
350-400 г пуешко филе
сол и черен пипер на вкус

за соса:
300-350 гр манатарки
50 г масло
2 стръка пресен лук за украса

за канапето:
зелена салата (тип маруля)


Начин на приготвяне:
1
Месото се слага в намазана с олио тавичка и се овкусява със сол и черен пипер. Слага се във фурната и се пече 30-30 минути на 220 градуса.
2
Маслото се разтапя в тиган. Гъбите се почистват, нарязват се на филийки и се прибавят към маслото. Запържват се не повече от 7-10 минути. Добавя се черен пипер, но малко. Пресният лук се нарязва на средни парченца.
3
Пилешкото се изважда от фурната и се поставя в чинията върху канапето от прясно измитата маруля. Гъбите се посипват топли от тигана и отгоре се поръсва с пресния лук.
4
Пилешкото се изважда от фурната и се поставя в чинията върху канапето от прясно измитата маруля. Гъбите се посипват топли от тигана и отгоре се поръсва с пресния лук.
5
Пилешкото се изважда от фурната и се поставя в чинията върху канапето от прясно измитата маруля. Гъбите се посипват топли от тигана и отгоре се поръсва с пресния лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: