Пюре от риба

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Пюре от риба
 
Необходими продукти:
60 г рибно филе
4–5 с. л. адаптирано мляко
1 ч. л. растително или краве масло
ситно нарязан морков за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се сварява във вода. Пасира се, към него се добавят млякото и маслото и се оставя да кипне на слаб огън.
2
Готовото пюре се излива във формички по желание и може да се украси със ситно нарязан морков.

Съвет: Подходящи филета са от бяла риба и риба хек. Внимавайте за костици!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2015
Идеята за такава рубрика е страхотна. Но във втора рецепта, която отварям виждам адаптирано мляко, което трябва да бъде сварено. Това не само,че не може, но и е вредно за дечицата. Адаптираното мляко се приготвя на определена температура указана на опаковката, която обикновено е около 50-70 градуса.Ако авторите имат предвид сухо мляко, това вече е друг въпрос.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта