Ребърцата на бат Мариан

Ребърца в легло от картофки и лук
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.10.2016
Ребърцата на бат Мариан
 
Необходими продукти:
1,5 кг свински ребра
1 кг картофи
2 глави лук
1 бира
краве масло
сол и подправки на вкус


Начин на приготвяне:
1
Обелвате картофите, нарязвате ги на полумесеци и ги разпределяте в тавичка за печене.
2
Добавяте нарязания на кръгчета лук.
3
Измиваме предварително нарязаните ребърца. Поставяме ги върху подготвеното „легло” от картофи и лук, и ги посоляваме.

4
Нарязваме маслото на тънки филийки и го разпределяме върху ребърцата.
5
Сипваме около 250-300 мл бира в тавичката и печем ястието, до готовност, в предварително загрята на 200-250 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: