Поширана сьомга в зехтин със сос от краставици и спанак
Нашите кулинари




, поръсват се с малко олио и се подправят с черен пипер и сол. 
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Направих ги още през септември 2007
Тогава още не се намираха много от подправките, та вместо пресен кориандър сложих магданоз. И понеже изобщо не мога да ям люто, сложих обикновена червена чушка, а не люта.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...