Ризото с чесън

Дата: 15.08.2016
Източник: Адрияна
ТИТЛА: Чирак
Ризото с чесън
 
Необходими продукти:
5 с. л. зехтин
чесън
вино
ориз
1 шепа прясна мащерка
10 г краве масло
80 г сирене „Пармезан“
пилешки бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Запържваме чесън в зехтин.
2
Добавяме вино.
3
Сипваме ориз и овкусяваме с мащерката.
4
Разбъркваме добре.
5
Наливаме бульона и готвим, до готовност на ориза.
6
Накрая добавяме маслото и поръсваме с настъргания пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Valya Prokopieva се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Класически лимонов тарт
SuperMag коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
SuperMag коментира рецептата Лятна салата с халуми
SuperMag коментира рецептата Гирос
SuperMag коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
SuperMag коментира рецептата Рамен бургер
SuperMag коментира рецептата Пилешки хапки с бадеми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта