Салата "Дон витамин"

ТИТЛА: Чирак
Дата: 04.05.2010
Салата
 
Необходими продукти:
1 глава червено цвекло (средно голяма)
2 моркова
1/2 връзка магданоз
4-5 скилидки чесън
олио (или зехтин) на вкус
оцет (или лимонов сок) на вкус
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салата
Цвеклото, морковите и чесънът се обелват, a магданозът се накисва за около 5 минути във вода.
2
Салата
Цвеклото и морковите се настъргват на ренде, на най-едрата му част, a чесънът и магданозът се нарязват надребно.
3
Салата
Салатата се овкусява с олио, оцет и сол непосредствено преди консумация. В зависимост от вкуса може да се подраправи със зехтин и изтискан лимонов сок.
Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2014
обичам червено цвекло
7.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2014
Една от любимите ми салти!!! Аз лично не слагам чесън.Вкусът става по различен.
6.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
да сорово трябва да е а пък аз вси4ко слагам моркови цвекло ряпа чесън сирене
5.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
чакам да стане 5 и щея напрая
4.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Аз я правя същата, само че пропускам магданоза и добавям няколко лъжици царевица. Пак е много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: