Салата от булгур и червено цвекло
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2020 Добавих малко морков при печенето на праза. При описаното време и температура обаче празът ми изсъхна и не стана сочен. Другият път ще пробвам без вентилатор.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2020 Дъщеря ми е фен на праза и тази рецепта много ѝ допадна. Аз обаче сложих 4 стръка праз, с толкова напълних тавата.... 8 ми се виждат множко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Добра рецепта, на мъжа ми много допадна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2015 РАЗКОШНО Е ЗА РАКИЙКА
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 УНИКАЛНА ПРОСТО ЗА РАКИЙКА БРАВО НА ГОТВАЧИТЕ ЛОРА И СТОЯН
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...